RÓLUNK MONDTÁK

Sára és Kristóf

„A férjem nagy pompával képzelte az esküvőt, és tényleg nem sajnált rá semmit. Egyet azonban kikötöttem, korábbi (bulis) tapasztalataim alapján: Én csak ezt a társaságot szeretném felkérni esküvői limuzin bérléséhez. Sok választás lévén beleegyezett, alig vártuk a nagy napot. Utólag visszagondolva, kicsit azért féltem, mert Kristóf eléggé maximalista, de nem csalódott bennetek, sőt, alig várja, hogy ajánlhasson! Szuperek vagytok, köszönjük!”

Annamari

„Bárcsak fordított helyzetben lehetnénk! Nem beszélgettünk a sofőrrel, de annyira megható volt. Virágdekoráció, halk, lágy zene, pezsgő, gyönyörű esküvői bérelt limuzin, és mindez a szerelmem társaságában, akivel nem sokkal később az életem összekötöttem… Nem tudom, ti megléptétek ezt már, de tiszta szívből ajánlom ezt a társaságot, a mai napig könnyeket csal a szemembe az, ahogy bántak velünk, nem csak limó megrendelők, hanem abban a pillanatban a minden voltunk, minden értünk volt. Köszönöm. „

Beatrix

„A lánybúcsúm után az esküvőnkre is ugyanazt a limuzint rendeltük. Az autó gyönyörűen fel volt díszítve. A szalagok és a virág színben tökéletesen illettek az esküvőnk színeihez. Tökéletesre sikeredett az egész nap. Nagyon köszönjük!”

Ádám

„Egyszerűen alig akartuk elhinni, hogy a szüleink egy hófehér limuzint béreltek az esküvőnkre. Igazi meglepetés volt és még ajándékot is kaptunk a limuzinos cégtől. Köszönjük és csak így tovább!”