RÓLUNK MONDTÁK

Lilla

„Becsípett nők, akik mindenféle meglepő dolgokkal ajándékozzák meg a menyasszonyt, és ezek közül párat útközben is kell viselnie, bérelt limó ide- vagy oda. Nos, mi megkaptuk a legkirályabb meglepit, magától a menyasszonytól! Barb, zseni vagy! Bérelt limuzin, lánybúcsúra, ami a megadott helyre szállított, és közben tett egy kis kitérőt Budapesten, természetesen pezsgőt kortyolgatva, nőcisen örvendezve. Köszönjük, felejthetetlen volt az élmény, a fotók (amik nem publikusak) is bizonyítják!”

Tímea

„Napközben sejtettem, hogy készülnek valamire a barátnőim, de erre azért még én sem számítottam. Egy gyönyörű hófehér limuzint béreltek a lánybúcsúmra. Várost néztünk, iszogattunk és amikor már azt hittem, hogy nincs több meglepetés beszállt egy táncos fiú :)örök élmény volt.!”

Mónika

„Épp a barátnőnk lánybúcsúját szerveztük, amikor valaki felvetette, hogy béreljünk egy limuzint is. Amikor megláttuk szó szerint leesett az állunk :) A sofőr nagyon jó fej volt és minden őrültségben benne volt. Mindenkinek ilyen lánybúcsút és ilyen szép limuzint kívánok!”